CRIMĂ ŞOCANTĂ! Şi-a omorât fosta soţie cu lovituri de cuţit

Crimă şocantă în vestul ţării. S-a întâmplat marţi dimineață, când, pe fondul geloziei, un bărbat în vârstă de 31 de ani și-a ucis fosta soție, de 22 de ani. Cei doi, despărțiți în fapt, aveau un copil minor, crescut de mama sa.

Sub pretextul că vrea să-și vadă copilul, bărbatul, care locuiește peste drum de victimă, în Bozovici, i-a bătut femeii la poartă. Între cei doi s-a iscat o ceartă, apoi s-a ajuns la scandal, iar bărbatul a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe fosta soţie, care a decedat la scurt timp.

Când a realizat ce a făcut, bărbatul a încercat să-și ia zilele cu același cuțit, dar nu a reușit. A fost transportat sub pază la Spitalul Județean de Urgență Reșița, unde a fost operat.

Bărbatul a mai fost condamnat la 1 an și 8 luni pentru furt și conducerea unui autoturism fără să posede permis, motiv pentru care împotriva sa fusese luată măsura controlului judiciar.

Polițiștii și Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin cercetează cazul pentru a stabili exact împrejurările în care a avut loc tragedia, în urma căreia un copil a rămas fără mamă, iar tatăl va petrece mulți ani după gratii, dacă va fi găsit vinovat.

Sursa: argument-cs.ro

Foto arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.