Fostul șef al DNA Timișoara a revenit în Palatul Dicasterial

Parchet

După ce solicitarea sa de a-și continua activitatea în cadrul Direcției Naționale Anticorupție a fost respinsă de CSM, procurorul Tamas Schiffbeck s-a întors la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

Fostul șef al DNA Timișoara, procurorul Tamas Schiffbeck, n-a primit acceptul Consiliului Superior al Magistraturii de a-și continua activitatea în cadrul respectivei structuri, decizia CSM fiind ca el să se întoarcă la unitatea de unde a plecat la DNA, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

Dar iată cum sună decizia CSM: “Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât respingerea solicitării domnului procuror Schiffbeck Tamas de continuare a activităţii la Serviciul Teritorial Timişoara din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, după încetarea mandatului în funcţia de procuror șef al Serviciului Teritorial Timişoara din cadrul acestei structuri specializate. De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât continuarea activităţii domnului procuror Schiffbeck Tamas la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara (unitate de parchet de unde provine), după încetarea mandatului în funcţia de procuror șef al Serviciului Teritorial Timişoara din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, începând cu data de 25.06.2015”.

Vă reamintim că, din aceeași dată, la conducerea DNA Timișoara a fost delegată procurorul Lavinia Macovei, care va rămâne în această funcție până la data de 24 decembrie 2015.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns