Aceeaşi Mărie la PSD Timiş

Alfred Simonis

PSD Timiş repetă tactica folosită la alegerile judeţene din urmă cu zece zile, care se pare că va fi aplicată şi în „repriza a doua” a scrutinului. În 19 iunie, social-democraţii au preferat să tragă de timp, amânând deznodământul alegerilor până peste câteva săptămâni.

Asta, cu toate că jocurile erau făcute şi pentru principalele funcţii din filială nu exista nici un fel de concurenţă. Totuşi, înainte de alegeri, au fost aruncate pe piaţă mai multe nume, pentru a crea impresia unei reale competiţii în PSD Timiş. În final, nu a mai existat nici un fel de concurenţă, decizia fiind luată în foruri mai înalte.

Acum, scenariul se repetă, aceleaşi nume fiind scoase la înaintare, pentru ca, ulterior, să se retragă. Alfred Simonis, care părea foarte hotărât înainte de „prima repriză” să candideze, anunţă că s-ar putea să intre în competiţia din „repriza a doua” a alegerilor.

Logic vorbind, de ce a spus că vrea să candideze, apoi s-a retras, pentru ca acum să anunţe că poate iar reintră în luptă? A fost „pauza” dintre reprize un sfetnic bun? Greu de crezut, mult mai plauzibilă fiind repetarea scenariului de la primele alegeri. Aşa că nu va fi nici o surpriză atunci când Simonis se va mai retrage încă o dată din cursă, pentru binele partidului, evident.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns