Fostă Miss Playboy, pusă la pământ de mascaţi

mascati descinderi

O fostă Miss Playboy se află în centrul unei imens scandal și în mijlocul unei mega-anchete desfășurate de ofițerii de la Crimă Organizată. Vineri spre sâmbătă noaptea, Roxana Ungureanu, desemnată în 2006 cea mai sexy femeie din România, a fost trântită la pământ de către mascați, la ieșirea din LOFT și percheziționată. Cel puțin, aceasta a fost informația primară, pe care CANCAN.ro a aflat-o la puțin timp după scenele ca-n filme care au avut loc în fața clubului.

A doua zi, sâmbătă, au început să se adune detalii despre ancheta care o vizează, printre multe alte persoane, și pe Roxana Ungureanu. Potrivit unor surse, întreaga operațiune a Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate s-a desfășurat în mare secret. În Poliția Capitalei, nimeni nu știa exact ce se întâmplase din cauză că ”panoul de comandă” al mega-anchetei a fost fixat, din capul locului, la BCCO, iar acolo este instaurat ”Codul tăcerii”!

Ofițerii sub acoperire au intrat pe firul unei rețele VIP de trafic de stupefiante, care livrează ”marfă” cu precădere în cluburile exclusiviste! Deocamdată, se fac legături între consumatori și intermediari și se merge pe filieră ca să poată fi probați adevărații capi ai rețelei, iar vineri noapte a avut loc o primă acțiune operativă în acest sens. Totul s-a desfășurat extrem de discret, puțin după ora 1 noaptea, în afara clubului ca să nu se creeze vâlvă. ”Nimeni nu poate oferi informații oficiale la acest moment, întrucât s-ar pune în pericol întreaga anchetă”, a mărturisit o persoană apropiată anchetei, conform România TV.

Pe de altă parte, Roxana Ungureanu s-a destăinuit unor cunoștințe că ea ar fi fost doar ”victima unei confuzii” și că nu are de-a face cu ancheta Crimei Organizate. Mai mult, ca să arate cumva că n-a fost reținută sau pusă sub acuzare, ea a postat ostentativ, sâmbătă după-amiază, pe contul de Facebook o fotografie cu ea din Parcul Herăstrău.

Sursa: stiripesurse.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns