A fost dezlegat misterul aruncării ghivecelor în Bega

ghivece Michelangelo

Zeci de ghivece de pe Podul Michelangelo au fost distruse de diferiți tineri, fără motiv, iar această practică a devenit una obișnuită, mai ales în rândul celor care nu locuiesc în oraș. Iată că polițiștii locali au reușit să deslușească misterul care stă în spatele acestor distrugeri.

Zilele trecute, oamenii legii au prins un tânăr care a spart nu mai puțin de… 26 de ghivece ornamentale. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este din Vulcan, județul Hunedoara, student în anul III la Universitatea Tibiscus. El le-a spus polițiștilor că a ales să distrugă ghivecele deoarece un prieten i-a spus că va avea noroc dacă le aruncă în Bega. Studentul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

”De-a lungul timpului, zeci de persoane au fost surprinse deteriorând ghivecele ornamentale amplasate pe Podul Michelangelo, atât români, cât și tineri străini precum italieni, nemți, belgieni, spanioli, portughezi, turci, israelieni și austrieci. Ca urmare a faptului că de fiecare dată s-a atras atenția cu privire la încălcarea legislației și la consecințele pe care le au faptele de deteriorare sau distrugere, timp de câteva luni nu au mai fost înregistrate astfel de situații”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “A fost dezlegat misterul aruncării ghivecelor în Bega

  1. Pe cei care ii prind sa-i puna sa schimbe pe banii lor si prin munca lor efectiva toate ghivecele. Sa vedeti cum nu vor mai distruge pe viitor.

Lasă un răspuns