Forţă de muncă din Vietnam şi Sri Lanka, pentru firmele din Timiş

muncitor 1

Este deja o realitate faptul că, pe fondul unui şomaj practic pe cale de dispariţie în judeţul Timiş, firmele caută cele mai diverse soluţii pentru a-şi completa schema de personal.

CITEȘTE ȘI: Lovitură pentru toți clienții RCS&RDS!

Una dintre variante este forţa de muncă străină.

De ce nu, chiar asiatică. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT) continuă și anul acesta preocupările referitoare la găsirea de soluții viabile la criza acută de personal calificat cu care se confruntă piaţa muncii din județul Timiș.

CITEȘTE ȘI: 3.125 lei, salariul mediu net în Timiș

Încă din 2016, Camera a organizat o serie de evenimente destinate atragerii în județ de forță de muncă din alte zone ale României, inclusiv din țări non-UE.

În acest context, CCIAT organizează luni, 4 martie, de la ora 11, în Sala CEDO a sediului său din Piața Victoriei nr. 3, un eveniment de prezentare a serviciilor firmei World Wide Work Company, de recrutare de forţă de muncă din Asia de Sud-Est.

CITEȘTE ȘI: Două copile din Timișoara așteaptă cu disperare o mână de ajutor de la oameni cu suflet mare

Este vorba, mai precis, de importul de forță de muncă din Vietnam și Sri Lanka, pentru domenii precum: construcţii (zidar, tencuitor, zugrav, instalator, sudor, dulgher, electrician, maistru, fierar betonist, lucrător în construcţii); hotelier şi ospitalitate (recepţioner, ospătar, personal curăţenie, menajeră, asistent medical, bucătar, cameristă); servicii (paznic, cosmetician, bonă, bucătar, şofer, mecanic); industrie şi comerţ (muncitor calificat, semi-calificat, necalificat). Participarea firmelor la seminar este gratuită, iar pentru informaţii detaliate şi înscrieri, persoana de contact este Diana Pop, nr. tel. 0372.185.285, e-mail: mailto:[email protected]


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns