Focuri de armă la un priveghi, la Lugoj. Poliția a intervenit

Focuri de armă la un priveghi, la Lugoj. Poliția a intervenit

Polițiștii lugojeni au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112, cu privire la faptul că, în fața unui imobilul de pe strada Rosada din Lugoj(unde avea loc un priveghi) s-a tras un foc de armă.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că, un bărbat în vărstă de 47 de ani ar fi executat un foc în plan vertical cu o armă neletală, supusă autorizarii, confectionată pentru a produce zgomot sau a pentru a impraștia gaze. Bărbatul nu figura ca deținător, iar arma folosită nu se afla în evidențele Poliției Romane.

CITEȘTE ȘI: Alertă! Hidrologii au emis cod galben de inundaţii pentru județele Timiș și Caraș-Severin

În acest caz, polițiștii au îmtocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice, bărbatul fiind reținut pentru o perioadă de 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

De asemenea au fost luate măsuri pentru monitorizarea zonei. Totodată, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns