Focuri de armă pentru prinderea unui șofer

Șoferul se afla la volanul unui microbuz și a fost urmărit de Poliție pe mai multe străzi ale municipiului până a fost prins. Polițiștii au folosit armele din dotare, trăgând mai multe focuri de arme pentru a-l opri pe conducătorul auto.

ARAD. Urmărirea a avut loc în noaptea de joi spre vineri și s-a încheiat, într-un final, pe strada Andrei Șaguna, acolo unde microbuzul a intrat într-un stâlp.

CITEŞTE ŞI: O basculantă plină cu piatră a spulberat 9 mașini oprite la semafor. VIDEO

Inspectoratul de Poliție Județean Arad nu a oferit, până la această oră, informații despre acest eveniment.
Vom reveni cu amănunte în măsura în care acestea ne vor fi oferite.

UPDATE: Polițiștii îl urmăreau pe șofer – este vorba despre un cetățean austriac în vârstă de 64 de ani – din satul Căpâlnaș.

 

Mai mult de atât, bărbatul a reușit să treacă de trei filtre rutiere instituite de polițiști la Lipova, Vladimirescu și Arad. Urmărirea a continuat în municipiu. Aici, oamenii legii l-au somat pe șofer, iar apoi au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri.

 

Pe străzile din oraș, cetățeanul austriac a circulat doar pe contrasens. Polițiștii au țintit spre roțile din spate ale autovehiculului condus de bărbat. Focurile de armă s-au auzit pe strada Banu Mărăcine, zona Intim și pe strada Andrei Șaguna. Aici, șoferul a intrat cu autoturismul într-un indicator rutier, urmărirea luând sfârșit.

Cetățeanul austriac a avut nevoie de îngriji medicale, fiind rănit la umăr în urma impactului, la fața locului fiind solicitat un echipaj de prim ajutor care l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toate acestea au pornit de la un scandal izbucnit în satul Căpâlnaș, joi seara în jurul orei 23:00. Polițiștii orașului Lipova au fost sesizați, însă când aceștia au sosit la fața locului, unul dintre protagoniștii scandalului a demarat cu un autoturism pe DN 7, spre Lipova.

De aici a pornit întreaga urmărire.

Ce se întâmplă în continuare în ceea ce privește cele întâmplate? Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
pieton 16 august 2020
Si totusi pistoalele Carpati si-au dovedit pina la urma eficienta,chiar cu mica imprecizie; ochit la rotile autovehicul si nimerit soferu ...!