Focuri de armă pentru prinderea unui șofer

focuri arma arad

Șoferul se afla la volanul unui microbuz și a fost urmărit de Poliție pe mai multe străzi ale municipiului până a fost prins. Polițiștii au folosit armele din dotare, trăgând mai multe focuri de arme pentru a-l opri pe conducătorul auto.

ARAD. Urmărirea a avut loc în noaptea de joi spre vineri și s-a încheiat, într-un final, pe strada Andrei Șaguna, acolo unde microbuzul a intrat într-un stâlp.

CITEŞTE ŞI: O basculantă plină cu piatră a spulberat 9 mașini oprite la semafor. VIDEO

Inspectoratul de Poliție Județean Arad nu a oferit, până la această oră, informații despre acest eveniment.
Vom reveni cu amănunte în măsura în care acestea ne vor fi oferite.

UPDATE: Polițiștii îl urmăreau pe șofer – este vorba despre un cetățean austriac în vârstă de 64 de ani – din satul Căpâlnaș.

 

Mai mult de atât, bărbatul a reușit să treacă de trei filtre rutiere instituite de polițiști la Lipova, Vladimirescu și Arad. Urmărirea a continuat în municipiu. Aici, oamenii legii l-au somat pe șofer, iar apoi au tras mai multe focuri de armă pentru a-l opri.

 

Pe străzile din oraș, cetățeanul austriac a circulat doar pe contrasens. Polițiștii au țintit spre roțile din spate ale autovehiculului condus de bărbat. Focurile de armă s-au auzit pe strada Banu Mărăcine, zona Intim și pe strada Andrei Șaguna. Aici, șoferul a intrat cu autoturismul într-un indicator rutier, urmărirea luând sfârșit.

Cetățeanul austriac a avut nevoie de îngriji medicale, fiind rănit la umăr în urma impactului, la fața locului fiind solicitat un echipaj de prim ajutor care l-a transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toate acestea au pornit de la un scandal izbucnit în satul Căpâlnaș, joi seara în jurul orei 23:00. Polițiștii orașului Lipova au fost sesizați, însă când aceștia au sosit la fața locului, unul dintre protagoniștii scandalului a demarat cu un autoturism pe DN 7, spre Lipova.

De aici a pornit întreaga urmărire.

Ce se întâmplă în continuare în ceea ce privește cele întâmplate? Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luării măsurilor legale care se impun, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Focuri de armă pentru prinderea unui șofer

  1. Si totusi pistoalele Carpati si-au dovedit pina la urma eficienta,chiar cu mica imprecizie; ochit la rotile autovehicul si nimerit soferu …!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *