Focar de Covid de 91 de persoane, la Timişoara. 12 focare sunt active în judeţ

covid 3

Nu mai puţin de 12 focare de Covid-19 sunt active în județul Timiș, potrivit raportării de miercuri a autorităților locale. Cel mai mare focar este la Penitenciarul din Timișoara unde sunt 91 de cazuri confirmate, potrivit Mediafax.

Potrivit statisticii oficiale, în ultimele 24 de ore, în județul Timiș au fost finalizate 88 de anchete epidemiologice și a fost închis focarul din cadrul unității economice din Sînnicolau Mare.

În județ au mai rămas active 12 focare, cel mai mare fiind la Penitenciarul Timișoara unde sunt 91 de cazuri confirmate.

65 de cazuri de Covid-19 sunt la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia.

Probleme mai sunt la o societate comercială din Timișoara unde există 34 de cazuri, dar și la Spitalul Judeţean, care raportează 19 persoane infectate.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Focar de Covid de 91 de persoane, la Timişoara. 12 focare sunt active în judeţ

  1. Nou focar la Primăria Sannicolau Mare 50% din angajați infectați cu Covid dupa ce primarul a organizat o petrecere dupa alegeri Atenție!!

  2. In cele doua centre,Penicentiarul si Gavojdia, virusul a fost adus de afara.Fie de personalul care lucreaza acolo,fie de ,,cazatii” de acolo. Tot personalul sa fie testat si sa nu mai intre NIMENI din afara si nici pachete sa nu se primeasaca. Asta se poate face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *