Focar de Covid-19 la Evidența persoanelor Timişoara, dar programul cu publicul nu va fi afectat

evidenta persoanelor

Direcția de Sănătate Publică Timiș a declarat focar în supraveghere la Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara, unde au fost confirmate 5 cazuri de infectare cu noul virus, SARS-CoV-2.

Programul cu publicul al Direcției respective nu va fi afectat, se va lucra în regim normal, fiind prezente la lucru 33 de persoane din 53 angajate. S-a procedat și la dezinfectarea spațiilor din clădirea în care funcționează Evidența Persoanelor Timișoara.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Focar de Covid-19 la Evidența persoanelor Timişoara, dar programul cu publicul nu va fi afectat

  1. Voi vorbiți serios? Cei din primărie și de la DSP trebuie să fie retarzi! Cum este posibil să fie declarat focar dar totuși să funcționeze după program normal? În articol scrie că din 53 de angajati sunt prezenți 33 la lucru…, 5 sunt declarați infectați, cu restul de 15 persoane ce se întâmplă? Să fie toți  în concediu de odihnă? Cam greu de crezut! Sigur sunt mai mulți infectați decât se declară! Cazurile declarate, au apărut ieri sau poate azi?
    Mai o chestie, în alte cazuri la 3 persoane infectate s-au închis grădinița, școala, firma, căminul de bătrâni. La București, Primăria sectorului 6, la 5 cazuri de infectare a închis cu totul!
    Nebunilor, parcă vă doriți ca tot mai mulți să se infecteze! Este inadmisibil ce faceți! Nu există termen de comparație pentru incompetența de care dati dovadă! 

Lasă un răspuns