Florin Cîțu, mesaj de la Timișoara pentru partenerii din coaliție

Florin Cîțu, mesaj de la Timișoara pentru partenerii din coaliție

Florin Cîțu s-a aflat azi la Timișoara, unde s-a întâlnit cu activul partidului, pentru a prezenta moțiunea ”România liberală”, cu care speră să câștige șefia PNL la alegerile din 25 septembrie.

În ciuda crizei politice declanșată după anunțul partenerilor din coaliție, e vorba de USR PLUS, de a depune moțiune de cenzură pentru îndepărtarea sa, premierul își vede de campania electorală și încă mai speră ca oamenii lui Dan Barna și Dacian Cioloș să dea înapoi:

”Eu cred că singura soluție pentru România o reprezintă această coaliție, PNL-USR PLUS-UDMR. Îi aștept să se întoarcă, să vină la masă, chiar după ce au depus această moțiune. Îi aștept să vină la masă, să găsim soluții. Cel mai simplu era să vină cu un nou ministru al justiției. Așa era cel mai ușor de rezolvat această criză. Nominalizarea unui nou ministru al justiției este soluția cea mia simplă. Au ales calea extremă, din păcate, care este una tristă pentru România”.

Florin Cîțu a spus că a avut mereu deschidere către cei de la USR PLUS, fiind receptiv ori de câte ori aceștia au venit cu diferite propuneri. Mai mult, a transmis chiar un mesaj că ar fi dispus să treacă peste ”anumite declarații contondente”, dacă miniștrii USR PLUS își fac treaba.

Premierul a insistat pe alianța toxică realizată între USR PLUS și AUR, spunând despre partidul din urmă că este unul extremist, cu un comportament îngrozitor, care vrea să ducă România în Rusia.

CITEȘTE ȘI: Piese tăiate cu flexul. Cum și-a găsit un bărbat mașina, lăsată peste noapte în parcare, în centrul orașului

Cât privește campania electorală internă care a acaparat agenda publică din ultimele luni, Cîțu a spus că românii trebuie să se obișnuiască cu așa ceva, ea fiind făcută după modelul american, unul care insistă pe o transparență maximă, în care oamenii să vadă tot ceea ce se întâmplă.

”Noi nu negociem cu nimeni. Suntem pe propriile picioare”, a fost mesajul tranșant al lui Florin Cîțu, precizând la finalul conferinței de presă că este exclusă o colaborare în viitor cu PSD.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns