Alfred Simonis: ”Tot guvernul trebuie să plece. Urgent! Acum!”

Alfred Simonis: ”Tot guvernul trebuie să plece. Urgent! Acum!”

Liderul deputaților PSD, timișoreanul Alfred Simonis, consideră că nu doar premierul Florin Cîțu trebuie să fie înlăturat, ci întregul guvern:

”Alianța USR-AUR este total incapabilă. Nu au nici voturile, nici priceperea și nici legitimitatea să depună și să treacă o moțiune. USR-iștii nici măcar nu au avut bunul-simț să își dea demisiile din guvernul pe care vor să îl dea acum jos. De ce?!

Pentru că ei vor de fapt să se întoarcă pe aceleași funcții și să facă aceleași nenorociri ca și până acum. Iar cei de la AUR încă n-au înțeles că sunt folosiți în toată această mascaradă.

Noi spunem că premierul Cîțu trebuie demis urgent. Dar odată cu el, trebuie să plece acasă și USR. Sunt în egală măsură responsabili pentru haosul și sărăcia în care au aruncat țara. De aceea, credem că moțiunea PSD este cea mai corectă, pentru că îi vizează pe toți. Avem și voturile și determinarea de a dărâma Guvernul!

Toți sunt vinovați, nu doar Cîțu așa cum fals spune USR care încearcă să ne păcălească pe toți că nici n-au fost pe la guvernare în ultimul an.

NU! Toți trebuie să plecați. Urgent. Acum!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

3 Comments
Liviu 15 septembrie 2021
Pai , hai , votati motiunea de cenzura. PSD, ce va coditi ?
Bratoiu valentin 5 septembrie 2021
Sa plece toți și să vină"ai noștri'!!!!!
Gabi 4 septembrie 2021
Nu-mi place Simionis, dar trebuie sa-i dau dreptate!