Florin Cîţu a fost desemnat premier al României

Florin Cîțu, eliminat complet de pe scena politică. Va pierde și funcția de președinte al Senatului (surse)

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat, miercuri seară, pe Florin Cîțu în funcția de premier. Decizia a fost luată în urma consultărilor pe care șeful statului le-a avut cu liderii partidelor parlamentare.

Ministru al Finanțelor publice în Guvernul Orban, Florin Cîțu, în vârstă de 47 de ani, a urmat studiile la Colegiul Grinnell din cadrul Universității de Stat din Iowa, specializându-se în domeniul economic.

A lucrat ca economist pentru Banca Națională a Noii Zeelande, în perioada 2001-2003, și pentru Banca Europeană de Investiții, în Luxemburg, în perioada 2003-2005.

Foto: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Florin Cîţu a fost desemnat premier al României

  1. „Cine se aseamana,se aduna” ! Iresponsabili.Impotenti si Imbecili ! Cine a ajuns sa conduca Romania,dupa ce a fost jefuita ! Fabrici si Uzine disparute,Paduri jefuite,Ogoaresi,Sonde, etc.,pana si Marea cea mare,instrainate!!

    1. Dac-ati votat pasiv sau cu toate membrele fsn/psd/pdsr, ciocu’ mic si joc de glezne 😉 Stati-n casa la vot, urmasii celui mai criminal sistem politic din istorie va multumeste pt. vot, pasivilor 😉

Lasă un răspuns