Florentina Curea, debut în ringul de kick-boxing, la 21 de ani

florentina curea

Un nou debut în ringul de kick-boxing! Florentina Curea, în vârstă de 21 de ani, va susţine primul său meci, reprezentând CS Ginbox, în cadrul galei pe care clubul condus de Ginardo Gaşpar o va organiza în data de 2 noiembrie la Fibiş.

Memorialul „Laurenţiu Petruş”, aflat la prima ediţie, se va desfăşura în memoria fostului sportiv de la CS Ginbox, care a decedat într-un accident de maşină. Debutanta Florentina Curea îşi va măsura forţele cu o sportivă din Craiova.

„Va fi un meci greu, îl voi trăi diferit de cele de până acum. Va fi o altă emoţie, este un moment special şi pentru mine”, ne-a declarat antrenorul Ginardo Gaşpar, cel care se ocupă de pregătirea tinerei sportive.

Florentina Curea a participat anterior la competiţii de fitness şi se pregăteşte de trei luni pentru prima ei confruntare în ring.

Memorialul „Laurenţiu Petruş” va cuprinde 12 meciuri, clubul Ginbox mai fiind reprezentat de Andrei Latea, Andreas Băcăuan, Luigi Stan, Alexandru Glişa, Raul Cutile, Raul Micula, Andreea Tamara, Ianis Bejenariu şi Bogdan Lupuţ. Vor fi prezenţi sportivi de la cluburi din Craiova, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Liebling, Lugoj şi Timişoara.

După întrecerea memorială de la Fibiş, pentru elevii lui Ginardo Gaşpar urmează participarea la o gală organizată la Drobeta Turnu Severin. Acolo vor urca în ring Andrei Latea, Andreas Băcăuan, Raul Cutile, Raul Micula şi Alexandru Glişa. Ulterior, ei vor lupta la ediţia cu numărul patru a puternicei gale de kick-boxing „Danger Superfight”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Florentina Curea, debut în ringul de kick-boxing, la 21 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *