Florentin Pandele şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României

florentin pandele

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari, a anunţat, joi, la România TV, că va candida la funcţia de preşedinte al României.

Primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele şi-a anunţat joi, la România TV, intenţia de a candida la Preşedinţie. Soţul Gabrielei Firea a făcut anunţul la emisunea „Punctul culminant” a lui Victor Ciutacu. Primarul oraşului Voluntari a precizat că va candida ca independent.

„Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România”, a spus Florentin Pandele la România TV.

Primarul oraşului Voluntari a dezvăluit că Marian Ceauşescu, protestatarul care s-a contrat cu Gabriela Firea după şedinţa PSD de marţi, a intrat pe proprietatea sa, i-a speriat copii şi a făcut scandal: „În urmă cu câteva luni de zile, acest personaj a venit acasă la noi. Mi-a speriat copiii, soacra mea era acasă.

A vrut să facă baie. A intrat pe proprietate, cred că dacă s-ar fi întâmplat asta în SUA, proprietarul ar fi luat o decizie decisivă. Noi nu eram acasă, erau copiii şi cu soacra mea. A început să dea dintr-o talangă, a început să ţipe, a spus că trebuie să-i deschidă doamna Firea ca să facă baie. Spunea că nu are apă caldă în Bucureşti. A făcut postarea, nu s-a întâmplat absolut nimic!”.

„Am vorbit cu Gabi (n.r. – Gabriela Firea, soţia) şi i-am spus că voi candida la alegerile prezidenţiale. M-a întrebat dacă sunt sigur că asta vreau şi i-a spus că da. Vreau să candidez”, a mai adăugat Florentin Pandele.

Florentin Pandele a mai spus că a decis să candideze pentru că nu mai are încredere în instituțiile statului, motiv pentru care trebuie făcut ceva pentru a schimba situația în care se află România.
„Gabi nu şi-a dorit şi nici nu-şi doreşte să candideze. M-a determinat starea în care se află familia mea. E inadmisibil să nu am siguranţă, să nu avem siguranţă”, a mai declarat Florentin Pandele.

Primarul oraşului Voluntari nu a vrut să dezvăluie cât de gravă este starea de sănătate a Gabrielei Firea.

„M-a rugat Gabi să nu mai aduc în discuţie acest subiect. Eu de opt luni de zile dorm câteva ore pe noapte. Îmi păzesc soţia şi mă trezesc şi mă uit la ea”, a mai spus Florentin Pandele.

Florentin Pandele, despre Gabriela Firea: Dragnea a terorizat-o pe Gabi. Aveam informaţii că o vor lucra
Primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele a susţinut joi, la România Tv, că Liviu Dragnea a terorizat-o pe Gabriela Firea şi că avea informaţii că „o vor lucra”.

„Gabi şi-a pierdut sănătatea, mare parte din sănătate, de când este primar general. Şi, în primul rând, cauza principală sunt atacurile care au venit din partea echipei ei. Gabi a fost abandonată”, a declarat Pandele, referindu-se la soţia sa Gabriela Firea.

Întrebat dacă Liviu Dragnea este cel care a abandonat-o, Florentin Pandele a replicat: „Nu vreau să sar pe el. I-am dat un mesaj joi. I-am spus să se intoarcă acasă să-şi câştige libertatea definitiv. Nu am fost de acord absoluit deloc cu ce a făcut. A terorizat-o pe Gabi”.

„Din momentul în care au câştigat alegerile parlamentare, au stors-o ca pe o lămâie. Din ianuarie 2017, am realizat, după ce s-a dat Ordonanţa 13, în momentul în care s- a întors şi făcea pe neştiutorul, că „S-a dat în lipsa mea, că nu ştiu”, i-am spus :”Gabi, depune-ţi demisia, din partid şi de la primărie!”. Aveam informaţii că o vor lucra. Mi-au spus miniştri ai Transporturilor:”Nu aveam ce face!” Dacă pleca Gabi, le spunea: „Mai uşor”, a relatat Florentin Pandele la România TV.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Florentin Pandele şi-a anunţat candidatura la preşedinţia României

  1. Incepe diversiunea PSD, cat mai multi candidati, ca sa se disperseze electoratul, doar, doar… De la taica Iliescu invatatura. Ne-am mai trezit si noi intre timp, nu mai votam ca in anii ’90.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *