Flavius Biea, în cantonament la Văliug

Flavius Biea box 6

Cincisprezece pugiliști aflați în stadii de inițiere diferite – începători, intermediari și avansați – se antrenează alături de Flavius Biea într-un stagiu de pregătire montan.

Pensiunea Casa Coman din Văliug le oferă celor prezenți toate condițiile necesare pentru a bifa un cantonament de vară reușit.

Din staff mai fac parte antrenorul Ruben Stoia și maseurul Alex Bucur.

Două ședințe pe zi, fizice și tehnice, începând de ieri până în ultima zi a acestei săptămâni, cu o înviorare programată devreme, la ora 6, și constând într-o mișcare de 30 de minute pentru a obișnui corpul la efort, este planul de pregătire la care se raportează și Flavius Biea, boxer care profită de stagiul de la Văliug pentru a se antrena în vederea celui de-al 20-lea său meci în ringul profesioniștilor.

„Pensiunea Casa Coman ne oferă toate condițiile de care avem nevoie pentru a ne simți ca o adevărată familie. Suntem 16 băieți care facem parte din acest stagiu, ne antrenăm împreună. Avem câțiva băieți care vor intra mai repede în ringul de box și pe care eu și Ruben Stoia îi antrenăm, însă și pentru mine se apropie o nouă provocare în ringul de box. Am început și eu pregătirea alături de băieții cu care am venit la Văliug. Pregătesc o nouă surpriză, o revenire rapidă în ringul de box, motiv pentru care voi cuprinde în acest stagiu tot ceea ce înseamnă o pregătire scurtă înaintea unui meci la profesioniști. Sperăm ca toți cei care sunt prezenți să se întoarcă acasă cu o experiență de neuitat. Sportul înseamnă sănătate, mișcarea aduce foarte multe beneficii în acest sens! Iar mișcarea fizică făcută cu exerciții din box dezvoltă omul din toate punctele de vedere”, a declarat Flavius Biea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns