Flavius Biea face încă un pas spre titlul mondial. Va boxa pe 7 mai, la Timişoara

Flavius Biea face încă un pas spre titlul mondial. Va boxa pe 7 mai, la Timişoara

Flavius Biea a început cantonamentul pentru ceea ce campionul timișorean își propune să fie un pas spre titlul mondial. Pe 7 mai, Biea va boxa din nou acasă la Timișoara pentru două centuri, WBC INTERNATIONAL şi IBA Intercontinental.

La Biea Boxing Gym s-a alăturat echipei campionului nostru și Johnatan Martinez, licențiat ca antrenor profesionist de WBC (Consiliul Mondial al Boxului) și care face parte din stafful fraților Alvarez, Rigoberto, dar mai ales celebrul Canelo.

Antrenorul cu origini columbiene va fi in Romania, până la confruntare din luna mai, pentru a-l antrena pe Flavius „The People’s Champ” Biea alături de Andrei Cherecheș, în drumul pentru cele două centuri puse in joc.

“Sper ca acest cantonament să fie în beneficiul meu ca sportiv și să mă ducă în postura de a ataca un titlu mondial. Pe 7 Mai voi urca din nou în ringul de box, la Timișoara în fața tuturor celor care m-au sustinut de-a lungul carierei mele,au venit,au platit bilete indiferent de vremurile pe care le-am trait! Mă bucur că după o pauză atât de lungă putem reveni în fața voastră cu un alt eveniment valoros unde vor fi puse în joc două centuri importante” a declarat Biea imediat după parafarea colaborării cu noul său antrenor.

Foto: Facebook / Flavius Biea


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *