Flavius a suferit un grav accident rutier şi are nevoie de ajutorul nostru

miscare pentru Flavius

Flavius este unul din foștii dansatori al Ansamblului Cununa Timișului din Ghiroda, este considerat încă parte din acesta, iar colegii îi sunt alături. De aceea, la inițiativa acestora, împreună cu Clubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii, se organizează Turneul Amical de Padel “Mișcare pentru Flavius”, unde organizatorii vor strânge fonduri pentru cauza lui Flavius și, totodată, vor face mișcare pentru sănătate.

„În acest mod am ales să îl ajutăm pe cel care ne este prieten, Flavius Duluță (23 ani), un băiat cu suflet mare, plin de viață, tot timpul zâmbitor și optimist. Acesta a suferit un grav accident rutier suferind o dublă fractură de coloană. Operația și recuperarea în sine vor implica costuri ridicate, iar în acest moment singurul lucru pe care îl putem face este să îi fim alături și să contribuim financiar.

Pe data de 19.09.2020 vă așteptăm la terenul de Padel din Ghiroda, începând cu ora 10:00.
10:00 – 11:00 – demonstrații pentru copii, cu instructori specializați. 11:30 – 18:00 – desfășurarea competițiilor. Fiind un sport care se joacă în echipe de câte doi, turneul se împarte pe 3 categorii: masculin, feminin și mixt.

Pentru participarea la turneu se percepe o taxă de 50 de lei/persoană, în care este inclus și un tricou personalizat. Cei care nu participă la turneu, dar își doresc doar tricoul, îl pot achiziționa la prețul de 75 lei. Profitul încasat din taxa de participare și din vânzarea tricourilor vor merge către Flavius.

Detalii organizatorice:
1. Taxa de participare se va achita la fața locului, în ziua evenimentului
2. Organizatorii vor asigura echipamentele necesare pentru desfășurarea jocului.
Înscrierile se pot face la numărul de telefon 0727 008 247 (Bogdan Demea).

Vă așteptăm într-un număr cât mai mare să facem mișcare pentru noi și pentru Flavius.

Detalii despre eveniment: Poclid Marius-Mihai, președinte Club Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii, tel. Contact: 0768099875”, au informat organizatorii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns