Bărbat imobilizat, salvat de la moarte de pompieri, la Timişoara, din casa care i-a luat foc

incendiu 52

Pompierii timișeni au intervenit contracronometru, marţi, pentru salvarea unui bărbat imobilizat în casa cuprinsă de incendiu.

Alarma a fost dată la ora 10:32 de către un vecin care a observat incendiul și a sunat la 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor. Acesta a informat și despre faptul că vecinul este imobilizat și e posibil să se afle în interiorul casei incendiate.

12 pompieri cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD s-au deplasat de urgență la locul incendiului, pe strada Herculane din Timișoara. Ajunși la fața locului, pompierii au observat că incendiul se manifesta cu degajări mari de fum în bucătăria aflată la parterul locuinței.

Fără să stea pe gânduri, pompierii au pătruns rapid în imobil, unde au găsit un bărbat de 74 de ani, imobilizat în camera de lângă bucătăria incendiată.

pompieri 35

Victima a fost extrasă de urgență și predată echipajului SMURD, în stare de conștiență, intoxicat cu fum. Paramedicii au acordat primul ajutor medical victimei.

Pompierii au acționat rapid pentru lichidarea incendiului, astfel acesta nu s-a extins și la celelalte încăperi ale casei. Pompierii au început cercetările pentru stabilirea cauzei care a provocat incendiul.

Foto: ISU Banat


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns