Fiul unui primar din Timiş a fost eliminat de la BAC! Sistemul audio-video prin care încerca să trişeze a fost descoperit de examinatori

Fiul primarului din Tomesti, Costel Medelean a fost eliminat miercuri, din examenul de Bacalaureat de la proba scrisa la Matematica, pe care il sustinea intr-o sala de clasa de la Colegiul ”Iulia Hasdeu”.

Tanarul, elev in clasa a XII-a la Liceul ”Traian Vuia” din Faget, a fost prins in timp ce avea asupra sa un echipament electronic, cu ajutorul caruia comunica cu cineva din exterior.

CITEŞTE ŞI: Castelul unde se pot întâmpla minuni

Din cate se pare, Bogdan Medelean folosea un pix dotat cu camera foto-video, cu ajutorul caruia fotografia subiectele si le transmintea unei alte persoane, de la care astepta raspunsurile.

Un supraveghetor a descoperit echipamentul folosit de tanarul candidat şi l-a eliminat pe acesta din sala.

VIDEO! Dorel, alcoolul şi buldozerul

Surse apropiate LugojOnline, sustin ca Bogdan Medelean a fost audiat de presedintele comisiei, in legatura cu fapta sa, elevul refuzand sa semneze procesul verbal, scrie lugojonline.ro.

Conform metodologiei examenului de bacalaureat, este strict interzis accesul candidatilor cu orice tip de lucrari – manuale, dictionare, notite, insemnari etc. -, care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum si cu telefoane mobile sau cu orice alt mijloc electronic de calcul sau comunicare.

Nerespectarea dispozitiilor referitoare la introducerea de materiale interzise in sala de examen duce la eliminarea candidatului de catre presedintele comisiei de examen, indiferent daca materialele in cauza au fost folosite sau nu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fiul unui primar din Timiş a fost eliminat de la BAC! Sistemul audio-video prin care încerca să trişeze a fost descoperit de examinatori

Lasă un răspuns