Fiul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! Guvernul știa că vine pesta, dar populația și ceilalți fermieri au aflat ultimii!

Libertatea publică marți o investigație potrivit căreia ferma de porci de la Salcia a fiului lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, a sacrificat, vândut și procesat circa 10.000 de animale, înainte de declanșarea epidemiei de pestă porcină. Cei de la PMP și PNL vorbesc deja despre o posibilă comisie parlamentară de anchetă în acest caz.

Potrivit materialului, firma Romcip Salcia avea 13.585 de porci în iulie 2017, din datele oficiale ale ANSVSA, iar „astăzi, când molima se întinde spre Teleorman, la Salcia au rămas sub 3.000”, scriu jurnaliștii, citând și un muncitor de la fermă.

Aceștia dau exemplul unor mari fermieri care au fost nevoiți să sacrifice mii sau zeci de mii de porci din cauza pestei porcine despre care nu au știut la timp, potrivit hotnews.ro.

Citește aici articolul de pe Libertatea.

Foto: hotnews.ro

3 Comments
Dan A. 09/08/2018
Faptul in sine tine de "normalitatea" romaneasca, minunea e ca am aflat si noi. A fost odata un deputat (Dumitrescu parca, se ocupa de noul cod rutier) pe care l-a scapat gura la TV, cetatenii erau "ei", iar parlamentarii "noi".
Dan A. 07/08/2018
Porcul de care trebuia sa scapam nu a fost sacrificat. Deocamdata