Fiul Danei Războiu, la un pas de moarte. “L-am descoperit târziu”

Fiul Danei Războiu a trecut prin momente grele, în urmă cu ceva timp. Retrasă din televiziune de câțiva ani, vedeta a vorbit despre un subiect sensibil din viața ei.

Fiul Danei Războiu a fost la un pas de moarte, din cauza unor complicații apărute la vârsta de 6 luni. Vedeta a vorbit despre depresie și problemele de sănătate ale fiului ei, Marc, care a fost la un pas de moarte.

„Am avut două momente grele. Divorţul de primul soţ. E un moment cumplit… şi pentru bărbaţi, şi pentru femei. Eu ştiu prin ce am trecut eu. Şi am doilea moment a fost cu Marc, copilul meu, care s-a născut cu o malformaţie congenitală de aortă. L-am descoperit târziu. Pentru asta, în mod normal, copilul se operează după naştere. Noi l-a descoperit la 6 luni. Era ceea ce se numeşte moarte subită”, a mărturisit Dana Războiu la Antena Stars, conform libertatea.ro.

Dana Războiu s-a născut pe 10 august 1976 la Arad, este licenţiată în psihologie la Timişoara, acolo unde a şi debutat în televiziune. După ce a colaborat la una din emisiunile de divertisment ale TVR Timişoara a fost timp de aproape patru ani, între 1996 şi 1999 reporter şi prezentator la Departamentul Ştiri al TVR Timişoara unde a realizat însă şi reportaje sau anchete. A moderat zilnic emisiunea Studioului Timişoara. A fost realizatoarea emisiunii de actualitate, „Pe fază”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.