Firme cunoscute din Timișoara, amendate pentru nereguli

Douăzeci de firme din Timișoara au fost luate la puricat de polițiștii locali, în colaborare cu inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Timiș. În urma controlului, au fost întocmite șase procese verbale de constatare a contravenției în valoare de 4.200 de lei.

Astfel, frizeria Corte Bonito de pe Strada Delfinului a fost sancționată deoarece funcționa fără acord pentru desfășurarea activităților comerciale.

Societatea So-Ho, local public care funcționează sub denumirea Club 30, a fost sancționată deoarece nu avea vizat acordul de funcționare.

Societatea MM Bar Event Planer, de pe strada Eugeniu de Savoya, a fost, de asemenea, sancționată pentru lipsa acordului de funcționare.

Societatea Atelier Cafe a fost sancționată deoarece nu a respectat orarul de funcționare.

Societatea Banatski Papis, care funcționa fără acord, a fost sancționată, la fel și Glas Wine Cellar, care nu deținea acord pentru terasă.

De asemenea, au fost efectuate verificări și cu privire la vizarea, de către societățile comerciale de pe raza municipiului Timișoara a acordului pentru desfășurarea activităților comerciale, care, conform HCL 538/2015, se efectuează în fiecare an în mod obligatoriu, până la data de 28 februarie.

Potrivit actului normativ menționat, sancțiunile pentru nerespectarea acestei prevederi sunt cuprinse între 500 și 2.000 de lei.

Astfel, pentru lipsa vizei anuale, polițiștii locali au întocmit anul acesta 131 de procese-verbale de constatare a contravenției în valoare totală de 40.100 de lei.

Au fost astfel sancționate despre societăți comerciale care au ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul, dar și saloane de înfrumusețare, farmacii, agenții turism, cafe-baruri etc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns