Finanţări nerambursabile pentru IMM-urile din Regiunea Vest. Sumele sunt cuprinse între 200.000 şi 1.000.000 de euro

fonduri europene1

IMM-urile din Regiunea Vest care doresc să acceseze fonduri nerambursabile pentru a-și dezvolta activitatea mai pot să depună proiecte spre finanțare până în 30 august, ora 12, a anunțat ADR Vest.

Este disponibilă 40 la sută din suma alocată în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014-2020, prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacității avansate de producție și dezvoltarea serviciilor.

Apelul de proiecte este de tip competitiv, proiectele primind finanțare în funcție de punctajele obținute în cadrul etapelor de evaluare și în limita alocării financiare pentru Regiunea Vest. Finanțarea vizează investiții în mediul urban, cu excepția întreprinderilor mijlocii, în cazul acestora locul de implementare al proiectului putând fi și în mediul rural.

Valoarea finanțării nerambursabile acordate este de minimum 200.000 euro și maximum un milion de euro. Contribuția solicitantului de finanțare din valoarea eligibilă a proiectului diferă în funcție de dimensiunea firmei, fiind de 45 la sută pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici și, respectiv, de 55 la sută, pentru întreprinderile mijlocii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns