Finală ratată, simpatie câştigată >> Politehnica Timişoara – Dinamo Bucureşti 28-32 – GALERIE FOTO

Poli Dinamo handbal 1

Handbaliştii alb-violeţi nu au putut egala situaţia la general în confruntarea cu Dinamo Bucureşti din semifinalele Ligii Naţionale, pierzând duelul cu numărul doi, scor 28-32, desfăşurat, joi seară, într-o sală „Constantin Jude” aproape plină.

Băieţii lui Pero Milosevici au ratat, aşadar, accederea în ultimul act al celei mai importante competiţii organizate pe plan intern, dar au câştigat inimile timişorenilor, prezenţi în număr mare la importanta partidă cu „câinii roşii”, printre susţinători aflându-se şi o parte însemnată a galeriei viola, care a contribuit din plin la spectacolul de pe parchet.

Echilibrul s-a rupt în ultimele zece minute, Dinamo – să recunoaştem, o formaţie mai puternică la ora actuală – impunându-se în ciuda unei noi prestaţii bune a portarului polist Daskaloski.

Şi în meciul de joi seară Milosevici a dat credit tinerilor, nu la fel de mult ca în disputa din Capitală, dar suficient cât Denis Neamţu şi alţi câţiva colegi „şcoliţi” pe Bega să rămână cu o frumoasă amintire din semifinalele campionatului.

Dinamo, prima în sezonul regulat, se califică, conform calculelor hârtiei, în finala Ligii Naţionale, punând capăt unei aşteptări de 11 ani, dar şi Politehnica poate sărbători, ediţia 2015-2016, încă în desfăşurare, fiind una peste aşteptări peste greu-încercata echipă bănăţeană.

Poli - Dinamo handbal 5 Poli - Dinamo handbal 2 Poli - Dinamo handbal 3 Poli - Dinamo handbal 4


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *