Finala națională a ideilor de afaceri prietenoase cu mediul, la Timișoara

cciatkls21

Opt echipe își vor prezenta la Timișoara ideile de afaceri inovatoare și prietenoase cu mediul în cadrul unei competiții naționale parte a unui program european. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România al EIT Climate-KIC, organizează ediția 2021 a finalei naționale a competiției de idei inovatoare ClimateLaunchpad.

Miza finalei naționale, este participarea echipei câștigătoare la finala internațională ClimateLaunchpad, cea mai mare competiție de idei în domeniul “clean technology”, fiind finanțată de EIT Climate-KIC. Evenimentul de la Timișoara se va desfășura online în data de 15 septembrie, de la ora 14, și va putea fi urmărit pe pagina de Facebook EIT Climate-KIC Romania Hub.

Misiunea competiției este aceea de a atrage potențialul de tehnologii inovative din Europa și de a crea oportunități pentru inovatori în vederea atenuării efectelor schimbărilor climatice. Scopul este, altfel spus, accelerarea inovațiilor care conduc la un viitor cu emisii scăzute de dioxid de carbon, pentru care trebuie descoperite cele mai bune idei sustenabile.

Informații suplimentare se pot obține telefonic, la nr. 0721.896.961, e-mail: [email protected], persoana de contact fiind Cristina Bădulescu, coordonator Hub EIT Climate-KIC din partea CCIA Timiș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns