Finala Cupei României la rugby >> Timişoara Saracens va juca pentru trofeu la Bucureşti

Finala Cupei României, ediţia 2018, dintre Timişoara Saracens şi CSM Bucureşti, care ar fi trebuit să aibă loc pe 30 noiembrie anul trecut, se va disputa pe 23 martie, la Bucureşti, pe stadionul „Florea Dumitrache” din complexul sportiv „Ştefan cel Mare”.

Cele două protagoniste ale finalei au fost de acord să dispute meciul în această primăvară, după ce, pe 30 noiembrie, partida care ar fi urmat să se joace pe stadionul „Iuliu Haţieganu” din Cluj-Napoca a fost amânată din cauza terenului îngheţat, care ar fi pus în pericol siguranţa jucătorilor.

CSM Bucureşti este deţinătoarea Cupei României, în ediţia 2017 câştigând în premieră trofeul după o finală cu CSM Ştiinţa Baia Mare (27-26).

Gruparea bucureşteană este şi deţinătoarea Cupei Regelui 2018, în timp ce Timişoara Saracens este campioana naţională en-titre.

Finala dintre CSM Bucureşti şi Timişoara Saracens este a 72-a a acestei competiţii, cele mai multe trofee fiind câştigate de CSA Steaua Bucureşti (14). Meciul din 23 martie va începe la ora 13.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns