A început campania „Timișoara curată”

În jur de 250 de persoane, angajați ai societăților primăriei, dar și deținuți cu drept de muncă au declanșat, în această dimineață, campania „Timișoara curată”.

Primarul Nicolae Robu a descris în detaliu campania, care va începe cu o curățenie temeinică a străzilor principale din zona centrală pornind spre ieșirile din oraș, iar după aceea se va intra în cartiere.

CITEȘTE ȘI: Medic, despre starea de sănătate a Andreei Bălan – Este la terapie intensivă. Incidentul din timpul cezarienei este foarte rar, nu poate fi prevăzut

Oamenii mobilizați în această campanie vor răzui mai întâi noroiul întărit de lângă borduri, îl vor strânge în saci și îl vor încărca în mașini.

În următoarea etapă, toate străzile vor fi parcurse de autocisternele Aquatim și vor fi spălate temeinic.

În zonele cu blocuri se va face apel la cetățeni să-și mute mașinile din parcări pentru a se putea curăța mizeria strânsă sub ele.

Operatorul de salubritate stradală cu care Primăria Timișoara a încheiat deja un contract nu va intra pe teren decât din luna aprilie, acesta fiind motivul pentru care a fost declanșată campania de curățenie, în urma unui brainstorming pus la cale de Nicolae Robu împreună cu echipa sa.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “A început campania „Timișoara curată”

Lasă un răspuns