Fetița dispărută a fost găsită într-un cămin dezafectat, la câțiva kilometri depărtare de casă

fetita petrosani 1

Fetița de 7 ani, din Petroșani, plecată de acasă de o săptămână a fost găsită la câțiva kilometri distanță de casă.

CITEȘTE ȘI: Scandal monstru la Timișoara! Câțiva locuitori s-au trezit cu un bloc între case

Delia se afla într-un cămin dezafectat din Vulcan împreună cu bărbatul cu care plecase din fața blocului în care locuia.

CITEȘTE ȘI: O tânără a aplicat pentru un job de asistentă medicală și a primit în schimb o propunere… indecentă

Polițiștii din Petroșani au găsit fetița dispărută în data de 1 noiembrie, după ce a plecat la cimitir cu un om al străzii. Fetița se afla, potrivit IPJ Huneodara, într-un cămin dezafectat din Vulcan împreună cu același bărbat.

Primele informații arată, spun polițiștii, că fetița nu a fost agresată.

Minora a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare. Totodată, IPJ Hunedoara a sesizat și Protecția Copilului, scrie gddhd.ro

„În cursul nopţii, în urma activităţilor investigative si de căutare, poliţiştii au găsit fetiţa de de 7 ani, dispărută în data de 1 noiembrie a.c., din Petroşani.

Aceasta a se afla în incinta unui cămin dezafectat din municipiul Vulcan, împreună cu bărbatul cu care a plecat din faţa blocului”, au transmis poliţiştii, precizând că din primele verificări se pare că fetiţa nu a fost agresată în vreun fel. Aceasta a fost transportată la spital, pentru evaluarea stării de sănătate.

Totodată, a fost sesizată Autoritatea de Protecţie a Copilului, pentru efectuarea unei achete sociale. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de la lângă Judecătoria Petroşani.

La căutări (in localităţile Văii Jiului) au participat peste 50 de poliţişti, jandarmi si poliţişti locali, sub coordonarea Serviciului de Investigaţii Criminale.

Fetita se afla în urmărire naţională din data de 5 noiembrie a.c., după ce, în data de 4 noiembrie a.c., dispariţia acesteia a fost reclamată la Poliţia Municipiului Petroşani de tatăl acesteia, aflat în municipiul Timişoara”, transmite IPJ Hunedoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *