Fetiţă de 4 ani, DECEDATĂ după ce a mâncat fructe otrăvitoare de pe marginea străzii. Sora ei, în stare gravă la spital

medicina legala 3

O fetiţă de 4 ani a murit în spital după ce a mâncat fructe otrăvitoare găsite pe marginea străzii, în localitatea Dunăreni din judeţul Constanţa, sora ei mai mare fiind în stare gravă în spital.

Potrivit poliţiştilor, în urmă cu aproximativ două săptămâni, cele două fete, de 4 şi 6 ani, ar fi mâncat fructele pentru că le-ar fi confundat cu afinele.

După puţin timp li s-a făcut şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, în stare foarte gravă. În cursul zilei de luni, 5 decembrie, cea mai mică dintre fete a decedat, iar sora ei se află în continuare în stare gravă, internată în Secţia de Terapie Intensivă.

Poliţiştii spun au deschis o anchetă după ce mai mulţi copii ar fi consumat din fructele toxice, însă numai 3 dintre ei nu au necesitat internarea în spital.

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fetiţă de 4 ani, DECEDATĂ după ce a mâncat fructe otrăvitoare de pe marginea străzii. Sora ei, în stare gravă la spital

  1. O documentare buna pt un articol de investigatii descoperea si numele fructelor, pentru cultura noastra generala si pt informarea celorlalti copii din sat. Din partea mea, nota 4 autorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *