UPDATE! Fetiţa de 16 ani dispărută a fost identificată de poliţişti

disparuta 4

În data de 30.07.2019, în jurul orei 21:50, poliţia a fost sesizată de către un bărbat că, în data de 29.07.2019, în jurul orei 18, fiica sa, CALO FLOAREA MARIA ALEXANDRA (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Bărbatul a precizat faptul că minora a plecat voluntar de la domiciliul din Lupeni, în repetate rânduri, însă de fiecare dată a revenit.

„Minora prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,65 m, greutate 45-50 kg, constituție atletică, păr brunet tuns la nivelul umerilor, ochi căprui. La momentul plecării, minora era îmbrăcată cu o cămaşă de culoare neagră, colanţi negri, şlapi de culoare neagră, şi nu are asupra ei telefon mobil, acte de identitate sau alte bunuri”, a informat IPJ Hunedoara.

UPDATE: În urma activităților investigative şi de cercetare, minora de 16 ani a fost identificată de polițiști. Ea se afla la locuința unei prietene, pe raza municipiului Lupeni, şi a fost încredințată familiei. Din cercetări, polițiștii au stabilit că ea nu a fost victimizată şi nu a comis infracțiuni pe perioada absenței de la domiciliu”,a precizat IPJ Hunedoara.

Sursa foto: IPJ Hunedoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns