Festivalul Îngheţatei Bune, la Muzeul Satului din Timișoara

Festivalul Îngheţatei Bune, la Muzeul Satului din Timișoara

Festivalul Îngheţatei Bune, la Muzeul Satului din Timișoara

În zilele de 28, 29 și 30 iunie, timișorenii cu drag de distracție și fapte bune sunt așteptați la Muzeul Satului de la Pădurea Verde, unde va avea loc Festivalul Înghețatei Bune.

‘’Vino să-ți iei porția de fericire și să ajuți copiii iubibili din asociația «Inima Îți vorbește» să vindece trauma de abuz. Festivalul înghețatei este un eveniment caritabil organizat de Asociația «Inima îţi vorbește» cu scopul de a strânge fonduri pentru programele de educație și vindecare a traumei de abuz pentru cei 60 de copii din evidența noastră.

La sfârşitul lunii iunie, poţi petrece trei zile magice alături de noi! Cu acest prilej, iubitorii înghețatei vor putea spune «Da» de nenumărate ori celui mai delicios desert al verii, dar și gesturilor generoase puse în slujba semenilor. Vor fi trei zile de degustări și experimente la finalul cărora, din banii strânși, vor fi ajutați copiii din cadrul Asociaței «Inima Îți Vorbește» să vindece trauma de abuz.

Muzeul Satului va fi asaltat de adulți și copii laolaltă, care vor avea în față decizii dificile! Zeci de sortimente și combinații nemaintâlnite de înghețată sunt promisiunea celor mai apreciați artizani ai acestui desert, anunțați la festival. De la eveniment nu vor lipsi nici furnizori de mâncare și băuturi cu dichis – pentru cei care-și vor dori o gustare înainte de marea «înghețătăreală”» – dar nici activități felurite care completează tabloul distracției.

Publicul va avea parte de surprize, concursuri cu premii, concerte, dar şi de lansarea baloanelor cu vise la cer. Cei prezenţi vor putea petrece clipe de neuitat în spaţii femecate, cu standuri interactive: colțul bucuriei, colțul sănătății, colțul educației, colțul inimii tale, colțul wellness.

Pe toată durata festivalului, cu toţii se vor putea delecta de cea mai bună înghețată din oras, vor putea să participe la workshop-uri şi competiţii interesante şi să asculte muzică de soi oferită de cei mai buni DJ și cele mai tari trupe din Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Soarta noului spital municipal din Timișoara a fost lăsată în mâinile unei funcționare aflate în conflict de interese

Deschiderea oficială a festivalului de la Muzeul Satului va avea loc în 28 iunie, la ora 12, urmând ca, în 29 şi în 30 iunie, programul să se deruleze între orele 10 şi 22. Costul biletelor este 30 de lei /persoană /zi, acestea putând fi achiziţionate de pe https://www.eventim.ro/…/ festivalul…/event.html. Copiii au intrarea gratuită!’’, anunță reprezentanții Asociației «Inima îți vorbește», care pun la cale acest eveniment în parteneriat cu Muzeul Satului Bănățean și Telios Garden București.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Festivalul Îngheţatei Bune, la Muzeul Satului din Timișoara

  1. Va ajunge doar cine nu muncește, marți, miercuri și joi!
    Cum poți să alergi așa zile proaste?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *