Festivalul de film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium”, la doi pași de Timișoara

Festivalul de film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium”, la doi pași de Timișoara

Festivalul de film Science Fiction și Fantasy „The Galactic Imaginarium”, singurul de acest gen din România, a ajuns la a doua ediție și va avea loc la Dumbrăvița- Timiș, în 15 -19 septembrie 2021.

Manifestarea este structurată patru categorii, și anume: film Science Fiction, Fantasy, Animație și Comedie/Parodie, ultimele două fiind dedicate tot producțiilor cinematografice Science Fiction și Fantasy. Sunt înscrise în festival 137 de filme din 38 de țări. Sunt acceptate în festival atât filme scurte cât și filme de lung metraj.

Din rândul peliculelor înscrise, va avea loc un proces de selecție, în cele două categorii de filme din festival: producții din selecția oficială, care vor concura pentru unul din cele opt premii, prin decizia unui juriu condus de Irina Margareta Nistor, și categoria Final Cut, care va prezenta filme în afara competiției.

Festivalul invită creatorii români care au produs un film în anul 2020 sau 2021 și care se încadrează în domeniile festivalului, să îl înscrie, folosind platforma Film Free Way. Până în prezent s-au înscris în doar două filme românești, unul scurt și unul de lung metraj. Detalii pe www.festival.galactic.one.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns