Festival culinar delicios, petrecere retro și specialități oferite gratuit spre degustare, în weekend, nu departe de Timișoara

festivalul clatitelor

Organizatorii festivalului „Parada Clătitelor”, din staţiunea arădeană Moneasa, aşteaptă mii de participanţi la cea de-a XIX-a ediţie, care se va desfăşura la sfârşitul săptămânii şi în cadrul căreia vor avea loc o petrecere retro şi spectacole de muzică uşoară şi populară.

CITEȘTE ȘI: Margina, comuna care face aproape din nimic o mândreţe de turism rural

Pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică, pe aleea principală a staţiunii vor fi preparate aproximativ 15.000 de clătite, la fel ca la ediţiile anterioare, o parte fiind împărţite gratuit vizitatorilor.

Clătitele, cu diverse umpluturi, de la legume şi carne la gemuri şi ciocolată, vor fi preparate de agenţi economici, dar şi de reprezentanţii unor primării din zonă. Festivalul este cel mai aşteptat în staţiunea Moneasa şi atrage anual mii de vizitatori din mai multe judeţe, dar şi din străinătate.

„Parada Clătitelor” are în program un spectacol cu artiştii Corina Chiriac, Gabriel Dorobanţu şi Nelu Slev, acesta fiind organizat sâmbătă, la Teatrul de Vară din staţiune. Seara se va încheia cu o petrecere retro, iar ziua de duminică va fi rezervată artiştilor de muzică populară. Organizatorii evenimentului sunt Consiliul Judeţean Arad, Centrul Cultural Judeţean şi Primăria Moneasa.

În anii anteriori, festivalul a atras chiar şi peste 10.000 de vizitatori, fiind preparate şi consumate, cel mai mult, peste 20.000 de clătite în cele două zile de desfăşurare.

agerpress.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *