Femeie ținută în lanțuri, în casă, de propriul tată, în județul Timiș

Caz incredibil în județul Timiș: o femeie de 41 de ani a stat legată cu lanțuri la picioare şi închisă în casă. A reușit să plece din încăperea unde era ținută captivă și a ajuns pe stradă, cu lanțurile la picioare.

CITEȘTE ȘI: Pacientă posibil infectată cu coronavirus, adusă de urgență la Timișoara

Femeia este bolnavă psihic, iar tatăl, care are 80 de ani, susţine că nu o poate stăpâni. Bărbatul susţine că, dacă nu este supravegheată, bolnava poate deveni periculoasă şi pentru ea şi pentru cei din jur. Toată poveste, şocantă, a ieşit la iveală zilele trecute când femeia a reuşit să scape şi a ajuns pe stradă cu lanţurile la picioare. Atunci au intervenit vecinii şi autorităţile. Bolnava a fost dusă la spital, iar poliţia face o anchetă, conform stiriletvr.ro

Este o poveste de viaţă dură. Bărbatul povesteşte condiţiile în care şi-a ţinut fiica, o femeie de 41 de ani acum. În lanţuri. O lega pe ea de picioare. Iar un alt lanţ, prins cu lacăt, ţinea uşa blocată.

Această dramă se consumă în comuna Saravale din Timiş. Este o comunitate săracă. Iar femeia este bolnavă psihic şi are nevoie permanentă de supraveghere. Ar fi un pericol atât pentru ea, cât și pentru cei din jur. I-a purtat de grijă mai ales mama ei, dar femeia a murit, iar tatăl a rămas singur să o îngrijească. Şi nu prea reuşeşte să o controleze, așa că a ales lanţurile.

Zilele trecute, femeia a reușit să iasă din locul în care era închisă şi a ajuns pe stradă. Cu lanțurile încă prinsă de picioare. Vecinii, şocaţi, au sunat la 112, iar bolnava a fost preluată de un echipaj medical şi dusă la spitalul de psihiatrie din Timişoara.

Nu este pentru prima oară când este internată. De obicei, după tratament, este din nou predată familiei.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar tatăl este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Femeie ținută în lanțuri, în casă, de propriul tată, în județul Timiș

  1. „După tratament este adusă acasă” Părerea mea este că ar trebui sa fie ținută sub tratament mereu in centru de psihiatrie nu in spital de psihiatrie. Numai că la noi si într-un asemenea centru va fi tratata la fel. Lucru dovedit nu o dată.

Lasă un răspuns