Femeie tâlhărită pe stradă, în plină zi. Autorul a fost prins de poliţişti

Femeie tâlhărită pe stradă, în plină zi. Autorul a fost prins de poliţişti. Vineri, în jurul orei 11:30, ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Petroșani a fost sesizat telefonic de către o femeie în vârstă de 68 de ani cu privire la faptul că un tânăr a prins-o în brațe și i-a sustras telefonul mobil.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că persoana vătămată se deplasa către intrarea în scara unui bloc situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Petroşani, moment în care din spatele acesteia a venit o persoană necunoscută de care a prins-o cu forță în brațe.

Femeia a declarat că a început să strige, moment în care tânărul i-a dat drumul și a fugit, sustrăgându-i, totodată, un telefon mobil din buzunarul hainei (valoarea prejudiciului cauzat este de aproximativ 1.000 de lei).

„În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie. În urma cercetărilor, în scurt timp poliţiştii au identificat prezumtivul autor al faptei şi au reuşit recuperarea bunului sustras. Cel bănuit de comiterea tâlhăriei este un tânăr în vârstă de 18 ani, care a fost condus la sediul Poliţiei pentru audieri, urmând a fi dispuse măsuri legale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani”, a comunicat IPJ Hunedoara.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns