Femeie strivită de o maşină de poliţie, pe trotuar

O femeie în vârstă de 58 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost strivită de o maşină de Poliţie, într-un accident în Cluj-Napoca.

Accidentul s-a produs, astăzi, la intersecţia străzilor Traian Mosoiu şi Piaţa Cipariu din Cluj-Napoca.
Potrivit poliţiştilor, autospeciala de Poliţie se afla în misiune şi avea în funcţiune doar semnalele luminoase atunci când a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Un alt şofer, care nu a observat maşina de Poliţie, a intrat în plin, în lateral, şi a proiectat autospeciala pe trotuar, acolo unde a strivit o femeie în vârstă de 58 de ani.

O ambulanţă a transportat-o pe femeie în stare critică la spital, acolo unde medicii au diagnosticat-o cu traumatism cranio-facial, traumatism de coloană, traumatism toraco-abdominal cu leziune de rinichi şi vezică urinară, fracturi multiple de bazin şi femur stâng.
Femeia a fost băgată direct în sala de operaţie, în stare critică, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Poliţiştii rutieri din Cluj-Napoca au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, conform observator.tv.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Dan A. 2 mai 2019
In alte tari Politaia, Ambulanta si Pompierii intra pe rosu cu foarte multa prudenta, chiar daca sirena suna de te asurzeste.