Femeie atacată în propria curte de câinii vecinei

Femeie atacată în propria curte de câinii vecinei

În cursul acestei zile, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 63 de ani, ar fi fost atacată de doi câini, în timp ce se afla în curtea casei sale, situată pe strada Ioan Slavici, din municipiul Timișoara.

În urma verificărilor efectuate a reieșit că cei doi câini, ce aparțin unei femei, în vârstă de 63 de ani, ar fi pătruns în curtea persoanei vătămate pe sub gardul de despărțire al celor două proprietăți.

CITEȘTE ȘI: Mihai Ritivoiu a verificat situația de la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă. „Nu se stă în frig” 

Proprietara câinilor a fost sancționată contravențional, cu suma de 500 de lei, conform O.U.G. nr. 55/2002, privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi.

Totodată, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” neluarea de către proprietarul câinelui  sau deținătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane „, cercetările fiind continuate  în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Foto: arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns