Femeia atacată cu bestialitate în Parcul Botanic din Timișoara este studentă la Medicină. Cum decurge ancheta

femeie batuta colaj

Conform unui mail primit  pe adresa redacției, o femeie a fost atacată de un individ, în Parcul Botanic, și a scăpat doar cu vânătăi și julituri la nivelul feței și  gâtului doar pentru că doi trecători au observat ce se întâmplă și au intervenit. Făptașul a fugit.

CITEȘTE ȘI: Un timișorean disperat apelează la ajutorul semenilor. Un necunoscut i-a atacat ieri soția cu sălbăticie la intrarea în Parcul Botanic. Omul caută acum martori care-l pot identifica pe agresor

Femeia are 35 de ani, este din Thailanda și studentă în anul 4 la medicină. Plimbările pe aleile Parcului Botanic, cu câinele, fac parte din rutina ei zilnică. Așa s-a întâmplat și în ziua atacului, doar că de data aceasta a avut parte de o sperietură cumplită și nevoie de îngrijiri medicale.

Conform reprezentanților IPJ Timiș: „Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe”. Ei încearcă  acum să-l găsească pe făptaş. Acesta riscă doi ani de închisoare pentru faptele sale.

Cât depre cine ar putea fi acesta, pe rețelele de socializare au fost lansate mai multe ipoteze: de la un personaj care își face veacul prin zonă, mergand pe bicicletă și hărțuind femeile și până la un migrant. Un ajutor în identificarea acestuia ar putea da cele trei femei care, conform spuselor victimei, se aflau în apropiere dar au fugit de frică. Dacă ele se decid să ofere informații poliției, făptașul ar putea fi descoperit mai ușor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *