Un timișorean disperat apelează la ajutorul semenilor. Un necunoscut i-a atacat ieri soția cu sălbăticie la intrarea în Parcul Botanic. Omul caută acum martori care-l pot identifica pe agresor

IMG 2376

Într-un mail venit pe adresa redacției, un timișorean cere ajutorul oamenilor pentru a-l identifica pe cel care, cu o zi înainte, i-a atacat violent soția la intrarea în Parcul Botanic.

„Aș dori să vă cer ajutor sub formă de raportare / chemare a martorilor din cauza unui incident foarte grav de violență care a avut loc ieri la Timișoara.

În Parcul Botanic, soția mea (35 de ani) a fost persecutată, atacată și abuzată fizic de un criminal violent necunoscut la intrarea în parc de pe strada Gheorghe Lazar (vezi harta (marcat cu X)) ieri, 3 aprilie la 16:55.

IMG 2380

De frică de moarte, făptuitorul a sugrumat-o în cel mai violent mod (nu putea respira), a lovit-o în față și a închis gura și nasul.

Drept urmare, a suferit traume psihologice severe și leziuni la nivelul feței și gâtului. Acestea au fost documentate de spitalul de urgență imediat după infracțiune, după ce soția mea a fost internată la spital de către ambulanță.

De asemenea, polițiștii au apărut la fața locului și l-au urmărit pe făptuitor. Infracțiunea este înregistrată oficial de poliție și am depus o plângere.

Faptul că soția mea este încă în viață este datorită a doi bărbați ajutători care au intervenit pentru a ajuta, din fericire au putut preveni lucruri mai rele și făptuitorul a fugit în cele din urmă.

Pe baza abordării infractorului, sunt suspectate tentative de abuz sexual sau tentative de omor, care sunt documentate și de poliție.

Din păcate, făptuitorul nu a putut fi identificat suficient și, prin urmare, dorim să vă cerem ajutorul pentru localizarea martorilor care, în momentul comiterii infracțiunii (sâmbătă, 03.04.21, 16:55), făptuitorul în timpul faptei sau pe fuga poliția a văzut.

Soția mea își poate aminti mai ales 3 femei care se aflau în imediata apropiere, dar au fugit de frica făptuitorului. Dacă este posibil, cerem o descriere a făptuitorului pentru a-l putea identifica.

Vă mulțumesc foarte mult în avans pentru raportare și cooperare”.

Cei care pot da relații sunt rugați să rugați să anunțe Poliția.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns