Un timișorean disperat apelează la ajutorul semenilor. Un necunoscut i-a atacat ieri soția cu sălbăticie la intrarea în Parcul Botanic. Omul caută acum martori care-l pot identifica pe agresor

Într-un mail venit pe adresa redacției, un timișorean cere ajutorul oamenilor pentru a-l identifica pe cel care, cu o zi înainte, i-a atacat violent soția la intrarea în Parcul Botanic.

„Aș dori să vă cer ajutor sub formă de raportare / chemare a martorilor din cauza unui incident foarte grav de violență care a avut loc ieri la Timișoara.

În Parcul Botanic, soția mea (35 de ani) a fost persecutată, atacată și abuzată fizic de un criminal violent necunoscut la intrarea în parc de pe strada Gheorghe Lazar (vezi harta (marcat cu X)) ieri, 3 aprilie la 16:55.

De frică de moarte, făptuitorul a sugrumat-o în cel mai violent mod (nu putea respira), a lovit-o în față și a închis gura și nasul.

Drept urmare, a suferit traume psihologice severe și leziuni la nivelul feței și gâtului. Acestea au fost documentate de spitalul de urgență imediat după infracțiune, după ce soția mea a fost internată la spital de către ambulanță.

De asemenea, polițiștii au apărut la fața locului și l-au urmărit pe făptuitor. Infracțiunea este înregistrată oficial de poliție și am depus o plângere.

Faptul că soția mea este încă în viață este datorită a doi bărbați ajutători care au intervenit pentru a ajuta, din fericire au putut preveni lucruri mai rele și făptuitorul a fugit în cele din urmă.

Pe baza abordării infractorului, sunt suspectate tentative de abuz sexual sau tentative de omor, care sunt documentate și de poliție.

Din păcate, făptuitorul nu a putut fi identificat suficient și, prin urmare, dorim să vă cerem ajutorul pentru localizarea martorilor care, în momentul comiterii infracțiunii (sâmbătă, 03.04.21, 16:55), făptuitorul în timpul faptei sau pe fuga poliția a văzut.

Soția mea își poate aminti mai ales 3 femei care se aflau în imediata apropiere, dar au fugit de frica făptuitorului. Dacă este posibil, cerem o descriere a făptuitorului pentru a-l putea identifica.

Vă mulțumesc foarte mult în avans pentru raportare și cooperare”.

Cei care pot da relații sunt rugați să rugați să anunțe Poliția.

0 Comments

No Comment.