Feerie culturală la Ianova

Feerie culturală la Ianova

Feerie culturală la Ianova.

Primăria comunei timișene Remetea Mare și școala gimnazială din această unitate administrativă organizează miercuri, 31 mai, de la ora 17,30, la căminul cultural din satul aparținător Ianova, spectacolul ”Drag de graiu bănățan”.

Alături de elevii și preșcolarii din toate satele comunei, își votr da concursul la desfășurarea programului de cântece, dansuri și recitaluri în grai invitați de la unitățile de învățământ din Bocșa și Ramna (județul Caraș-Severin), precum și reprezentanții Școlii Populare de Artă și, respectiv, ai Asociației Scriitorilor în Grai Bănățean.

CITEȘTE ȘI: Fără apă caldă și apă rece hidrofor, joi, 25 mai, în cartierele Lipovei și Ion Ionescu de la Brad

A doua zi, de la ora 13, tot la căminul din Ianova, Ziua Internațională a Copilului va fi sărbătorită printr-un program de concursuri la locurile de joacă locale, în cadrul cărora va avea loc și festivitatea de premiere a concursului ”Tinere talente”.

Festivitățile dedicate acestui prilej nu vor ocoli nici centrul administrativ al comunei, unde va fi organizată sâmbătă, 3 iunie, de la ora 19, o vizionare de film pentru copii la căminul cultural din Remetea Mare, tot acolo și tot de la ora 19, dar duminică, 4 iunie, fiind programată și proiecția unui film pentru adolescenți.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *