Faţa urâtă a Timişoarei! Ce e de făcut? (FOTO)

onanist

Unul dintre cele mai frumoase oraşe din România – foarte mulţi spun că este cel mai atrăgător municipiu – are, pe ici pe colo, câte o hibă, care-l transformă într-un cătun hâd.

Cerşetorii aflaţi aproape la fiecare chioşc cu covrigi, care îşi ţin în braţe copiii pe jumătate adormiţi, bolnavi sau leşinaţi de foame, aurolacii care de ani buni şi-au stabilit sediul central în Piaţa 700, hoţii din tramvaie, care au devenit faimoşi la nivel naţional şi, mai nou, onaniştii care umblă nestigheriţi pe străzi, sunt doar câteva exemple care transformă urât Oraşul Florilor.

Zilele trecute, la oră de vârf, în Piaţa 700, un onanist îşi vedea de treabă nestingherit, fericit chiar că are atâta audienţă.

Zona este una dintre cele mai circulate din oraş, aproape toate tramvaiele trecând prin „700”.

Prin urmare, un puhoi de lume a asistat la practicile exhibiţionistului, mai puţin oamenii legii care ar trebui să asigure liniştea şi ordinea publică în acest atât de frumos oraş…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Faţa urâtă a Timişoarei! Ce e de făcut? (FOTO)

  1. piata 700 nu apartine de politia locala.piata 700 este cloaca bisnitarilor ,boschetarilor ..etc.De ce?asa vor muschii primariei si ai politiei locale.Ti-e greata sa mergi in „700” din cauza acestor infecti si nespalati de boschetari.

Lasă un răspuns