Fata lui tata a dat primăria gata!

Fata lui tata a dat primăria gata!

Vasile Paraschiv este, fără îndoială, cel mai celebru șofer din Timișoara. A condus mașina în care se afla Gheorghe Ciuhandu, apoi l-a servit pe Nicolae Robu, căruia i-a mai ținut și umbrela, că așa erau vremurile. Pentru toate astea, mulți l-au cam luat peste picior pe Vasile, că, deh, e Vasile și e doar șofer.

În fine, s-a schimbat primarul, Vasile și-a făcut bagajul și a plecat la poliția locală, unde avea cartea de muncă. Nu putea sta în calea domnilor cu școli înalte, el, un simplu șofer. Dar, așa cum viața ne oferă multe lecții de care trebuie să luăm seama, la fel a făcut și Vasile al nostru. Nu el, ci fiica lui, dar se pune, pentru că și alții se tot laudă cu familiile.

Ei bine, fata fostului șofer de la primărie nu doar că a terminat masterul la Cambridge (undeva pe lângă Caracal, pentru necunoscători), dar a și fost angajată să predea la această prestigioasă universitate! Să recunoaștem, este o performanță cu care puțini se pot mândri, iar Vasile are tot dreptul să se fălească.

Da, acum poate spune că s-a meritat să mai țină și umbrela, să suporte și miștocăriile unora, pentru că are fir direct cu Cambridge. Asta, în timp ce mulți oameni politici noi, care râdeau de Vasile, și-au făcut școlile pe lângă Mehadia sau încă se mai chinuie pe la facultăți unde fata fostului șofer le-ar putea fi decan.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

10 thoughts on “Fata lui tata a dat primăria gata!

 1. E pacat ca un asemenea articol este scris pe genunchi. Vorbiti aici de realizarile unui copil care a muncit enorm si despre care nu cunoasteti nimic. Daca tot ati dorit sa scrieti ceva frumos, despre cum poate cineva sa reuseasca si prin forte proprii, consider ca ar fi fost potrivit sa va interesati mai mult. Pacat…. chiar puteati sa dati o lectie copiilor din tara asta, unde sistemul de invatamant este asa cum este si cu toate acestea sunt multi care ne fac mandri si prin locuri care par la ani lumina distanta, de noi.

 2. Mi-a fost intotdeauna scarba de modul in care Lae isi promova subalternii si prietenii, de parca tot orasul era proprietatea lui dar sa ataci un copil pentru faptul ca este copilul unui protejat al lui Lae mi se pare mai scarbos. M-am lamurit dupa ce am vazut cine este „jurnalistul” acestei mizerii… pacat ca nu mai avem CNA, astfel de oameni trebuie amendati pentru fiecare jignire gratuita, in special pentru jignirea facuta meseriei de jurnalist.

 3. Da, poate fi mândru în calitate de tată, și pentru fiica sa toată admirație. Nu vad nicio legătură între realizările fetei și ocupația de șofer al tatălui. Numai un frustrat invidios putea sa scrie un articol atât de mizerabil. Dacă aveți ceva cu Robu, spuneți direct, nu va legati de o tânără care a obținut ceva pe munca eiils

  1. Mistocaria dl Cineva no name@ este adresata exclusiv catre duetul Lae & soferul ‘academician’ Vasile care dupa fisa postului trebuia sa fie pe teren pentru protectia cetateanului platitor de taxe! In schimb primarul ii acorda salariu de profesor universitar. Retine ca un primar nu are dreptul la aghiotant si sofer platit cu vreo 9000 lei/luna

 4. Despre ce este vorba in propozitie,.domnule ziarist Silviu Florescu ? Vasile Parashiv, fost sofer al fostilor primari si-a indeplinit constiincios ,chiar mai mult,obligatiile din fisa postului. Nu am inteles ce implicatie are fiica dlui Paraschiv,in articolul aiurit semnat de dvoastra?

 5. Problema reala pe care nu o vad prostii consta in faptul ca acest sofer pentru ce a lucrat efectiv a incasat un salariu umflat in mod ilegal de Robu. Din acesti bani si-a permis sa-si trimita fiica la Cambrige in timp ce multi alti tineri la fel de buni nu isi permit nici macar sa stea in internatul unui liceu din Timisoara. A vrut si Robu sa ajute pe altii ca doar si odraslele sale au fost angajate cu totul „intamplator” chiar la facultatea de calculatoare in timp ce tatal lor era ….rector. Desigur aici nici vorba de nepotism

  1. Stiti dv sigur ca i-a platit studiile….? de notiunea de bursa ati auzit? Nu vorbiti in necunostinta de cauza si incercati sa respectati munca unui om, pt ca nu aveti habar de eforturile depuse.

 6. Dar cu promovarea beizadelei analfabete la un minister, doar prin faptul ca” tatucu” este baron de comuna si ca 6 porci taiati au fost deliciul copios al fostului min. al mediului.

 7. Domnule ziarist, slab de tot, mediocru. Miroase a articol scris in criza de timp după o noapte de chef. Din păcate faci rușine la breaslă. Pune osul la treabă și află ce a făcut ilegal Primarul Robu, ce a greșit șoferul Vasile, cu documente nu vorbe. Ce scrii aici e bârfă ieftină…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *