Fata incendiată în Mehedinți a fost operată a treia oară. Concluziile medicilor

fata incendiata

Fata de 17 ani din localitatea Dârvari, județul Mehedinți, incendiată pe 12 iunie de un recidivist a fost operată marți pentru a treia oară, dar starea ei rămâne în continuare extrem de gravă. După finalizarea transplantului de piele, fata a fost dezintubată și acum poate respira singură, au anunțat medicii, potrivit Realitatea PLUS. 

CITEȘTE ȘI: Amorul la lucru, în fișa postului

Fata de 17 ani, încendiată de Ion Turnagiu, este internată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Până marți, adolescenta incendiată de Ion Turnagiu a putut respira doar cu ajutorul aparatelor, din cauza arsurilor de pe căile respiratorii.

Tânăra a fost incendiată pe 12 iunie de Ion Turnagiu, care a mers la locuința acesteia, a turnat benzină pe ea și apoi i-a dat foc, după care a plecat. Bărbatul, eliberat condiționat în mai 2019, după ce a comis cinci crime, îl cunoștea pe tatăl fetei, alături de care muncise timp de câteva zile în Olanda.

Bărbatul de 45 de ani care i-a provocat arsurile fetei a murit înainte cu o zi de a treia operație a adolescentei din localitatea Dârvari.

Ion Turnagiu a murit luni noapte la Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin.

Acesta era internat la spital după ce, săptămâna trecută, a încercat să se sinucidă în arestul Poliției Mehedinți. S-ar fi spânzurat cu ajutorul unui tricou, însă a fost găsit la timp de autorități și dus de urgență la spital. Agenţii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor de salvare, însă starea lui de sănătate era gravă. Bărbatul era în comă de gradul IV.

Criminalul Ion Turnagiu a murit, luni seară, în jurul orei 23.30.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns