Fata incendiată de criminalul în serie nu mai e intubată. Medicii spun că pericolul nu a trecut și, în continuare, nu o vizitează nimeni

criminal fata incendiata

Vești încurajatoare despre starea copilei de 17 ani din Mehedinți, incendiată de criminalul în serie. Tânăra a fost dezintubată, iar medicii spun că șansele de supraviețuire au crescut, după mai multe operații, dar pericolul nu a tercut. Vă reamintim, între timp, individul care i-a dat foc a murit.

CITEȘTE ȘI: Interdicţii la frontiera cu Ungaria! Maşinile mici nu mai pot trece graniţa pe la Cenad – Kiszombor

”Fata se află acum în secția de chirurgie plastică, nu mai este intubată. Starea ei este stabilă, dar pericolul se menține în continuare mare. Noi suntem rezervați în evoluția ei.

Noi ne-am luptat pentri a-i oferi o șansă, au avut loc 5 intervenții chirurgicale, care au decurs cât de cât bine, dar riscul de deces este în cotinare ridicat.

A vorbit cu medicul curant, cu un psiholog, în fiecare zi încercăm să îi susținem și acestată funcție, pentru că nu e nimeni alături de ea. Nu a vizitat-o nimeni. Este un adolescent care stă la pat de atâtea săptămâni, cred că nici nu realizează foarte bine prin ce trece.

Cred că este mult prea repede să vorbim despre o externare, trebuie să vedem cum va evoua, nu avem siguranța că pericolul a trecut, viața ei atârnă de o șansă pe care încercăm să o stabilim”, a declarat Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu.

Ion Turnagiu, criminalul care a incendiat-o pe tânără, a murit în Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde fusese adus, după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi, folosind lenjeria intimă şi tricoul.

Turnagiu fusese condamnat, în 1994, pe viață pentru cinci crime, una dintre victimele sale fiind o femeie însărcinată. Criminalul a fost eliberat în mai 2019 pentru bună purtare și pentru că judecătorilor li s-a părut că ar fi reușit să se reabiliteze.

sursa: realitatea.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns