Fata de 13 ani din care și-a înjunghiat bunica a fost găsită de polițiști! Cum au descoperit-o oamenii legii?

Abigail Bordas, adolescenta de 13 ani care și-a înjunghiat bunica miercurea trecută, a fost găsită!

Anunțul a fost făcut vineri dimineață de Poliția Bihor.

„Minora de 13 ani, din municipiul Oradea, care a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august a.c., a fost găsită joi, 16 august a.c., în jurul orei 23.20, pe raza municipiului Oradea.

NU UITAŢI! Ziarul tipărit „Renașterea bănățeană” de sâmbătă, 18 august, va conţine, ca fiecare ediţie de sâmbătă, o pagină dedicată pasionaţilor de rebusuri şi integrame! Îl puteţi cumpăra de la chioşcurile din Timişoara şi din judeţ.

Aceasta nu prezenta urme de violență. Minora a fost internată într-un centru de minori aparținând D.G.A.S.P.C. Bihor”, arată scurta informare transmisă presei.

După cum BIHOREANUL a mai scris, adolescenta a dispărut încă din cursul zilei de miercuri, după ce și-a înjunghiat bunica. Cu toate că fapta ei este gravă, nu va răspunde penal pentru ea.

Se pare că aceasta a reacţionat violent fiindcă nu a fost lăsată să-şi vadă tatăl. Bărbatul ar fi părăsit-o pe mama fetei când aceasta era gravidă şi a avut proces cu femeia, care a solicitat instanţei să emită ordin de restricţie. Ulterior, tot femeia l-a dat în judecată ca să fie obligat să-şi exercite drepturile părinteşti.

Miercuri seară, adolescenta a vrut să iasă din casă ca să-i facă o vizită tatălui său, iar pentru că bunica a refuzat-o, a împins-o şi a trântit-o de pământ, iar apoi a înjunghiat-o de mai multe ori în spate.

Între timp, bunica fetei a fost mutată de la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Județean la Chirurgie, starea femeii fiind stabilă, scrie ebihoreanul.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns