Fără mâncare de la rude. Măsuri la Maternitatea Bega după ce o mamă a reclamat prezența unui șoarece

Maternitatea Bega

Autorităţile au luat măsuri la Maternitatea Bega, din Timişoara, după ce o mamă a reclamat prezenţa unui şoarece într-un salon.

Managerul Spitalului Judeţean, Marius Craina, spune că pacientele nu mai au voie să primească mâncare din afara unităţii.

“Imediat am rugat ca pacientele să fie mutate din saloanele respective pentru avea acces la acele spații.

Împreună cu colegii de la Serviciul Tehnic și cu cei de la firma de deratizare, cu care spitalul are contract, am verificat toate spațiile, nu a fost identificat, nici de către cei de la DSP, nici un punct de intrare pe unde putea să apară rozătoarea.

După ce am golit, am pus capcane, astfel că cei de la deratizare au reluat procedura pe care o efectuaseră înainte și am crescut ritmul acestor proceduri.

O măsură suplimentară pe care am luat-o, să nu mai fie introdusă alimentație proprie în spital pentru că noi asigurăm prin sistem de catering alimentația tuturor persoanelor care se internează în maternitate”, a declarat Marius Craina.

Incidentul de la maternitatea Bega vine după ce, în spital, s-au făcut ample lucrări de reabilitare. Procesul de modernizare, demarat în urmă cu patru ani, a costat câteva milioane de euro.

 

radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns