Fără gaz în trei localităţi de lângă Timişoara şi pe 15 străzi din municipiu. Poate dura trei zile

Într-un singur an, gazul s-a scumpit de 5 ori, iar energia electrică de 4 ori

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 4 martie, pe 15 străzi din Timişoara şi în alte trei localităţi învecinate, sistarea putând dura până cel târziu vineri, 6 martie, la ora 23.

Pentru execuția unor intervenții în regim de urgență în sistemul de transport al gazelor naturale de către Transgaz, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 04 martie a.c., începând cu ora 08:00, în localităţile Ghiroda, Giarmata-Vii, Dumbrăvița.

Alimentarea cu gaze naturală va fi sistată și în Timișoara pe străzile: Aeroportului, Eugen T. Marinescu, Alexandru Șerbănescu, Fluieraș, Torontal, Cornelia Ursu, Maria Dogaru, Petru Bandu, Alexandru Jebeleanu, Jeska Petru, Emo Kalay, Johan Wolf, Martin Gemeinghart, DN6 – Parcul Industrial Torontal și Platforma Industrială Aeroport Militar.

La o parte din consumatori din localitățile Dumbrăvița și Timișoara este posibil ca presiunea gazelor naturale să fie redusă pe perioada execuției lucrărilor.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil miercuri, 04 martie, începând cu ora 19:00 și poate dura până vineri, 6 martie, ora 23:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a aparatelor cu combustibili gazoși timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns