Fără declarație, în mai multe localități din Timiş

Ghiroda

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, condus de prefectul Liliana Oneț, s-a întrunit în sistem videoconferință. La primul punct de pe ordinea de zi s-a luat în discuție solicitarea Primăriei municipiului Lugoj de a se emite o hotărâre în baza căreia să se circule înspre/dinspre localități din jurul Lugojului fără declarație pe proprie răspundere.

În urma votului membrilor comitetului, a fost respinsă solicitarea Primăriei Lugoj.

În timpul discuțiilor s-a precizat faptul că, în perioada stării de alertă, se poate circula în afara localității către/dinspre locul de muncă pe baza unei adeverințe eliberate de angajator sau a legitimației de serviciu, nefiind nevoie de declarație pe propria răspundere.

Aceasta din urmă este completată pentru deplasări în afara localității pentru alte motive, prevăzute în declarație.

La următorul punct de pe ordinea de zi s-a stabilit completarea listei unităților administrativ-teritoriale de pe raza cărora este permis accesul în/din municipiul Timișoara fără obligativitatea completării declarației pe propria răspundere.

În urma votului membrilor CJSU s-a decis ca Dudeștii Noi și Parța să se adauge pe lista care, reamintim, mai cuprinde unitățile administrativ-teritoriale Bucovăț, Dumbrăvița, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Moșnița Nouă, Remetea Mare, Săcălaz, Sânmihaiu Român, Sânandrei și Șag.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *