Fără carantină pentru bolnavii de COVID-19. Toate restricţiile epidemice, ridicate de joi în Marea Britanie

Fără carantină pentru bolnavii de COVID-19. Toate restricţiile epidemice, ridicate de joi în Marea Britanie

Toate restricţiile anti-COVID din Marea Britanie vor fi ridicate joi, iar testarea gratuită în masă va lua sfârşit pe 1 aprilie, a anunţat premierul Boris Johnson, potrivit BBC.

Toate restricţiile anti-COVID vor fi ridicate joi, în Marea Britanie. Prim-ministrul Boris Johnson a comunicat într-un discurs ţinut în faţa Camerei Comunelor că măsura legală de autoizolare pentru cei care au fost testaţi pozitiv va fi eliminată.

Premierul a mai menţionat că, de la 1 aprilie, furnizarea de teste rapide gratuite va fi direcţionată către anumite categorii de populaţie. Taxa de izolare în valoare de 500 de lire sterline pentru persoanele cu venituri reduse va fi, de asemenea, eliminată, săptămâna aceasta, conform observatornews.ro.

Marea Britanie renunţă la restricţiile anti-COVID

Boris Johnson a declarat că eforturile pe care Marea Britanie le-a făcut în ultimii doi ani înseamnă că ţara este acum pregătită să renunţe la restricţiile guvernamentale şi să adopte o poziţie în care primează responsabilitatea individuală.

CITEȘTE ȘI: Fritz e pus pe fapte mari. ”Luxul” de-a parca în Timișoara se va plăti scump în curând (foto)

„COVID-ul nu va dispărea brusc, aşa că persoanele care ar aştepta sfârşitul războiul înainte de a elimina reglementările rămase ar restrânge libertăţile poporului britanic pentru o lungă perioadă de timp”, a afirmat Boris Johnson„Guvernul în cauză nu crede că acest lucru este corect sau necesar. Restricţiile afectează economia, societatea, bunăstarea mentală şi şansele de viaţă ale copiilor noştri, iar noi nu trebuie să mai plătim acest cost enorm”¸ a continuat premierul britanic, citat de news.ro.

Foto: MyLondon


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Fără carantină pentru bolnavii de COVID-19. Toate restricţiile epidemice, ridicate de joi în Marea Britanie

Lasă un răspuns